home3

home1

home2

Wat doe ik

Wanneer u met uw dier bij mij komt start ik altijd met een vraaggesprek. Op die manier kan ik inventariseren waar de problemen vandaan komen en welke omstandigheden de klachten beïnvloeden. Tegelijkertijd observeer ik uw dier in zijn beweging. Aansluitend volgt het onderzoek, bestaande uit specifieke tests en metingen.

De diagnose en het behandelplan zullen daarna met u besproken worden, waarna ik direct start met de behandeling. 

Ik ben van mening dat u als eigenaar zich ervan bewust moet zijn dat juist u een belangrijke rol vervult bij de revalidatie van uw dier. Want een groot deel van de revalidatieperiode bent u degene die met uw dier aan het oefenen is. In totaal zal het aantal behandelingen (uiteraard afhankelijk van de diagnose) tussen de twee en vier zijn, verspreid over een aantal weken. Wanneer de behandeling afgesloten is rapporteer ik aan de verwijzend dierenarts.

Ik ben een groot voorstander van multidisciplinaire samenwerking. Wanneer een ieder vanuit zijn eigen discipline kijkt naar uw dier en de behandelingen op elkaar worden afgestemd, ontstaat naar mijn mening de optimale zorg voor uw dier.

Ik heb dan ook een uitgebreid netwerk opgebouwd van deskundigen met wie ik samenwerk: dierenartsen, paardentandartsen, hoefsmeden, instructeurs, holistische dierenartsen, zadelmakers, aquatherapiecentra, etc.